Ohjatut vaellukset

Lähde Elämäsi seikkailulle Pohjoisen erämaan Taianomaiseen Maisemaan

Kutsuuko pohjoinen sinua? Tarjoamme mahdollisuuden syventyä syvälle pohjoisen ainutlaatuiseen ja koskemattomaan luontoon vaelluksellamme. Matkallasi, kokeneen oppaamme johdattamana, pääset kokemaan revontulien mystisen tanssin, kuuntelemaan tuntureiden mykistävää hiljaisuutta ja ihastelemaan jokaisen kristallinkirkkaan järven rauhallista pintaa.

Mutta matka ei ole vain nähtävyyksien luetteloimista. Huolehdimme jokaisesta yksityiskohdasta, jotta voit keskittyä täysin nauttimaan ja uppoamaan kokemukseen. Tarjoamme opastetun retken, joka kattaa kaikki tarvittavat varusteet ja ravitsevat eväät. Tavoitteenamme on, että voit kokea pohjoisen luonnon monimuotoisuuden ja kauneuden mahdollisimman autenttisesti.

Tämä kokemus soveltuu erinomaisesti niille, jotka etsivät poikkeuksellisia ja merkityksellisiä elämyksiä – ja se sopii myös täydellisesti TYHY-toimintaan! Tiimitymisen, henkilökunnan virkistäytymisen tai muun ryhmätoiminnan yhteydessä voitte kokea yhdessä pohjoisen maagiset hetket.

Joten, miksi et antaisi pohjoisen lumota itseäsi ja tiimiäsi? Tule mukaan ja koe kaikki mitä tämä maaginen alue voi tarjota. Lähde mukaan ja anna pohjoisen johdattaa sinut unohtumattomaan seikkailuun.

Jokainen vaellus räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa tarpeeseen sopivaksi. Vaelluspaketti voi sisältää esimerkiksi:

Verkkokoulutus ennen vaellusta

Kyyditysten järjestämisen

Matkan organisoinnin

Ruoat ja juomat vaellukselle

Muuta? Kerro toiveesi niin yritämme mahdollistaa sen!